Standhouders

Het Prothesefestival streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen met een beenprothese of orthese, kinderen en volwassenen, alle mogelijkheden van en met je prothese/orthese te laten zien en ervaren. Daarnaast is het doel elkaar te ontmoeten en ervaringen met elkaar te delen. De dag staat in het teken van inspireren, motiveren en in beweging komen. Er worden gratis clinics verzorgd voor de deelnemers, er zijn paralympische atleten (met medailles!) en inspirerende sprekers aanwezig. We willen de deelnemers en hun omgeving informeren over materialen en trainingsvormen waarbij we voorbij de reguliere oplossingen kijken.

Om ervoor te zorgen dat alle deelnemers gratis kunnen deelnemen aan dit festival vragen we aan alle standhouders een vrijblijvende bijdrage om aanwezig te zijn deze dag. Deze zullen direct ten goede komen aan de organisatie van het festival, dan wel aan de opvolging van het sportaanbod daarna.

Inbegrepen bij standhuur:

  • Stand op het festivalterrein (zorg zelf voor de aankleding van je stand);
  • En lunch voor 2 personen.

In overleg met de organisatie kunnen er meer lunch deals afgesproken worden.

Wil jij een stand met jouw organisatie op het prothesefestival? Neem contact op via info@prothesefestival.nl. Er wordt contact met je opgenomen voor de verdere afspraken.